Kapet me qytetarin, Milaim Zeka i publikon foton e gruas e fëmijës


Në internet ka komente e mesazhe nga më të ndryshmet, e që shumë prej tyre dinë të jenë edhe shumë ofen duese.Një i tillë i ka ardhur edhe ish-deputetit të NISMA-s Socialdemokrate e tash kryetarit të PEK-ut, Milaim Zekës, shkruan gazeta inFokus.E Zeka, bashkë me mesazhin e qytetarit në fjalë, ia publikon edhe fotografinë e gruas dhe fëmijës së vogël, të cilët janë plotësisht pa asnjë faj në këtë mes.

“Votuesi tipik i VV-se. Shikone kete lopen ketu, midis Amerikes jeton, edhe shikoni se çka shkruan. Ketije i jep Amerika pune, pare, si guri, sepse ata nuk e dine qe ky meriton me i dha m*t ne vend te bukes.Me vagona hajvanat te tille ke qe shkruajne prej andej.Falenderoje Policine e Kosoves, sektorin e Kibernetikes, e cila po i regjistron dhe h eton te gjitha fy erjet dhe kerc enimet, ne bashkepunim me policine amerikane dhe ate te vendeve europiane!!!”, ka shkruar Zeka.Gazeta inFokus, ka mbuluar fytyrat në fotografinë që Zeka e ka publikuar ku shihet personi që e ofe ndoi bashkë me familjen e tij, ku është edhe një fëmijë i vogël.