Kandidati për President të SHBA: ‘Jemi të gatshëm ta ‘Shkatërrojmë’ për 24 or çdo shtet që prek shqipëtarët’?


Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.

Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të qëllojnë dhe të vr a ssi n çdo kënd i cili sul mon shqiptarët në Ballkan. / Ju ftojmë ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluziveKandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.