“Kallen” serbët pas postimit të Dua Lipës, vërshojnë komentet e tyre


Këngëtarja e njohur shqiptare me famë botërore Dua Lipa, njihet për talentin e saj në muzikë dhe hitet e shumta që ka sjell ndër vite.
Ajo ka pushtuar top listat më të rëndësishme në botë dhe pa dy shim se është krenari për të gjithë shqiptarët, shkruan Kosova ime.Madje, Dua asnjëherë nuk harron të promovojë shqiptarët në secilën situatë që i jepet mundësia.

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi të flamurit “Autochthonous” me simbole kombëtare shqiptare.Kjo ka ngjallur një re agim të orkestruar të serbëve, të cilët kanë vërshuar me komente që nxi sin urr ejtje e që shfaqin hapur pretendimet fash iste të tyre.