Kallashi zhv.ishet dhe i zbulon të gjitha


Ka kohë që valltarja kontroverse, Donjeta Kosumi, e njohur si Kallashi, është zhdukur nga skena.Ajo e ka zvogëluar dukshëm numrin e paraqitjeve publike, e nuk është më aq aktive as në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.Ama, Kallashi sapo është rishfaqur në Instagram dhe ka goditur me postimin e radhës nga plazhi, ku ka nxjerr në pah të gjitha asetet trupore.