Kallashi publikon mesazhet e Deputetit kosovar që i ofroi 10 mijë euro vetem për të fjetur me të?


Kallashi publikon mesazhet e Deputetit kosovar që i ofroi 10 mijë euro vetem për të fjetur me të? Të gjithë këta politikanë dhe këngëtarë të estradës, më kanë ofruar shumë shumë oferta të mira për të pasur lidhje me ta.

Kallashi njihet si vallë tare në klu be nate, duke u kthyer shpesh kryefjalë në mediat rozë për fitimin që merrte. Ajo tregoi se kishte edhe politikanë dhe këngëtarë familjarë nga estrada që i kishin bërë asaj oferta të majme ja me posht e gjeni inqizimin dhe intervisten e plot fill me posht kqyrne ju lutem;