Kallashi ‘Gozhdoi’ deputetin shqipëtar duke i publikuar mesazhet që i ofroi 10 mijë euro për të fjetur me të?


Kallashi njihet si vallë tare në klu be nate, duke u kthyer shpesh kryefjalë në mediat rozë për fitimin që merrte. Ajo tregoi se kishte edhe politikanë dhe këngëtarë familjarë nga estrada që i kishin bërë asaj oferta të majme.Të gjithë këta politikanë dhe këngëtarë të estradës, më kanë ofruar shumë shumë oferta të mira për të pasur lidhje me ta.

Kallashi njihet si vallë tare në klu be nate, duke u kthyer shpesh kryefjalë në mediat rozë për fitimin që merrte. Ajo tregoi se kishte edhe politikanë dhe këngëtarë familjarë nga estrada që i kishin bërë asaj oferta të majme.Të gjithë këta politikanë dhe këngëtarë të estradës, më kanë ofruar shumë shumë oferta të mira për të pasur lidhje me ta.