Kadri Veseli – Nese do te behem Kryeminister Albinin do ta njeku ne Mal te Zi


Veseli: Gratë që lindin fëmijën e tretë dhe të katërt përfitojnë 1000-1500 euroFamilja luan një rol te rëndësishëm fuqizimi. Me politikat tona ne do të stimulojmë lindjen e fëmijëve të tretë me 1000 euro, fëmijën e katërt me 1500 euro. Për aq sa familjet që kanë tre fëmijë kanë me pas subvencionimin e kredisë 30% për tre fëmijë, katër fëmijë e tutje do ta kenë ” kete gje do ta bej vetem une thot Veseli ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Veseli: Gratë që lindin fëmijën e tretë dhe të katërt përfitojnë 1000-1500 euroFamilja luan një rol te rëndësishëm fuqizimi. Me politikat tona ne do të stimulojmë lindjen e fëmijëve të tretë me 1000 euro, fëmijën e katërt me 1500 euro. Për aq sa familjet që kanë tre fëmijë kanë me pas subvencionimin e kredisë 30% për tre fëmijë, katër fëmijë e tutje do ta kenë ” kete gje do ta bej vetem une thot Veseli ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: