Kadri Veseli: Lumët ju o qytetarë, po kthehet ‘Baba’ i Kosovës në krye të vendit shumë shpejt


Sot shënohet 21 vjetori i themelimit të Partisë Demokratike të Kosovësa, ndërsa kryetari i kësaj partie, Kadri Veseli ka uruar të gjithë anëtarët dhe mbështetësit.

Ai tha që PDK-ja i ka prirë proceseve më të rëndësishme të vendit dhe ka luajtur një rol protagonist në rindërtimin e pasluftës, në shpalljen e pavarësisë dhe në ndërtimin nga e para të institucioneve shtetërore.