Kadri Veseli – Kur te behem Kryeminister Albin Kurti do te harrohet ne Kosove


Veseli përmes një postimi në Facebook tha se me të rinj të tillë, plot energji, të kualifikuar, të pakomprometuar dhe në nivel të lartë të detyrës dhe përgjegjësisë, sipas tij, sundimin e ligjit fitohet shumë më shpejt.Para disa ditësh e vizitova Akademinë për Siguri Publike, që si institucion shtetëror po na bënë shumë krenarë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Veseli përmes një postimi në Facebook tha se me të rinj të tillë, plot energji, të kualifikuar, të pakomprometuar dhe në nivel të lartë të detyrës dhe përgjegjësisë, sipas tij, sundimin e ligjit fitohet shumë më shpejt.Para disa ditësh e vizitova Akademinë për Siguri Publike, që si institucion shtetëror po na bënë shumë krenarë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Kur te behem Kryeminister Albini do te humb nga jeta politike me besoni o popull.