Kadri Veseli: ‘Hashimin e kam ‘Mik shpije’, nuk ka bir none që na del përpara neve’


Veseli: Thaçin e kam mik, por PDK-në e udhëheqi unë
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se brenda 12 muajsh vendi do të shkojë në zgjedhje.Ai në emisionin Rubikon është pyetur nëse është hatëruar në presidentin Thaçi i cili ndihmoi formimin e qeverisë së re, duke i shkuar në shtëpi deputetit Haxhi Shala.

Veseli: Thaçin e kam mik, por PDK-në e udhëheqi unë
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se brenda 12 muajsh vendi do të shkojë në zgjedhje.Ai në emisionin Rubikon është pyetur nëse është hatëruar në presidentin Thaçi i cili ndihmoi formimin e qeverisë së re, duke i shkuar në shtëpi deputetit Haxhi Shala. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!