Jovanoviç: Edhe pse jam Serbë, unë e dua popullin Shqiptarë sepse janë popull besnik


Lideri i Partisë Liberale Demokratike në Serbi, Cedomir Jovanoviç ka deklaruar se stabilieti i Serbisë është i mundur vetëm brenda kuadrit të integrimit euroatlantik dhe nga krijimi i marrëdhënieve të mira me Kosovën.

Jovanoviç tha se sovraniteti i Serbisë “nuk mund të vërtetohet duke pretenduar se ekz.iston aty ku është në realitet”, shkruan Blic i Serbisë. Unë jam i mendimit se populli shqiptarë është i fjalës dhe jan besnik.