Jetonte në Shator, Ja momenti kur bëhet me shtëpi invalid i luftës së UÇK-së!


Invalidi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Selman Avdiu është bërë me shtëpi të re. Kjo është bërë e ditur nga këngëtari dhe pjesëtari i FSK-së, Asim Gashi.“Ende kemi njerez te vullnetit te mire. Faleminderit dy miqve te mi qe ndihmuan invalidin e lu ftës nga Shtrubullova e Drenasit, sot kemi njerëz te mire dhe qe bëjnë humanizëm respekt shokët e mi respekt Firma Premium Bau ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet

Invalidi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Selman Avdiu është bërë me shtëpi të re. Kjo është bërë e ditur nga këngëtari dhe pjesëtari i FSK-së, Asim Gashi.“Ende kemi njerez te vullnetit te mire. Faleminderit dy miqve te mi qe ndihmuan invalidin e lu ftës nga Shtrubullova e Drenasit, sot kemi njerëz te mire dhe qe bëjnë humanizëm respekt shokët e mi respekt Firma Premium Bau ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet