Jetonte në shator, bëhet me shtëpi invalid i luf’tës së UÇK-së!


Invalidi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Selman Avdiu është bërë me shtëpi të re.Kjo është bërë e ditur nga këngëtari dhe pjesëtari i FSK-së, Asim Gashi.“Ende kemi njerez te vullnetit te mire. Faleminderit dy miqve te mi qe ndihmuan invalidin e luftës nga Shtrubullova e Drenasit, sot kemi njerëz te mire dhe qe bëjnë humanizëm respekt shokët e mi respekt Firma

Kjo firme ka përfunduar te gjitha nga themeli i shtëpisë, instalimin e rrymës te ujit si dhe Llaminatin! Selman Avdiut i deshirojme gjitha te mirat me familje”, ka shkruar ai në Facebook.Kjo firme ka përfunduar te gjitha nga themeli i shtëpisë, instalimin e rrymës te ujit si dhe Llaminatin! Selman Avdiut i deshirojme gjitha te mirat me familje”, ka shkruar ai në Facebook.