‘Jam grua shumë e guximshme, dhe dijeni mirë që ‘Qent taliban’ nuk i bëj hesap aspak?


Si e nisët punën për të raportuar mbi ekstremizmin fetar?Arbana Xharra: Kur kam filluar në vitin 2012, kjo ka qenë një temë që kam nisur ta hulumtoj me detaje. Gjatë tetë muajve kam zhvilluar 88 intervista në Kosovë, Maqedoni dhe në Londër. Kam gjetur disa burime financimi dhe kam dashur ta shoh dhe ta prek nga afër problemin se ku qëndron. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun

Si e nisët punën për të raportuar mbi ekstremizmin fetar?Arbana Xharra: Kur kam filluar në vitin 2012, kjo ka qenë një temë që kam nisur ta hulumtoj me detaje. Gjatë tetë muajve kam zhvilluar 88 intervista në Kosovë, Maqedoni dhe në Londër. Kam gjetur disa burime financimi dhe kam dashur ta shoh dhe ta prek nga afër problemin se ku qëndron. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun