Jam 36 vjeqare, kam interesim per nje mashkull, per lidhje serioze, pse jo edhe martese


am nje vajze nga Gjakova jam 36 vjecare dhe me profesion,jam e pa punePershendetje, Jam një vajzë nga Mitrovica jam 36 vjeqare e pa pune dhe e pa martuar.Jam Beqare Kam interesim per nje mashkull serioz e të edukuar për të krijuar familjeMosha e deshiruar 40 deri 55 vjeqar beqar ose pa femi preferoj t’jetë i mesuar me jeten në ndonjë shtet të Europes,cdo info te mijat ike nese.

Jam nje vajze nga Gjakova jam 36 vjecare dhe me profesion,jam e pa punePershendetje, Jam një vajzë nga Mitrovica jam 36 vjeqare e pa pune dhe e pa martuar.Jam Beqare Kam interesim per nje mashkull serioz e të edukuar për të krijuar familjeMosha e deshiruar 40 deri 55 vjeqar beqar ose pa femi preferoj t’jetë i mesuar me jeten në ndonjë shtet të Europes,cdo info te mijat ike nese