Jam 100% i sigurt se nëse shkojmë në zgjehdje fitoj 50% të votave, hajvanat ne ta votojnë VV-në


Gazetari dhe njohësi i cështjeve politike në vend, Berat Buzhala, përmes një shkrimi në F acebook ka thënë se është i lumtur se Kosova më në fund e ka një kryeministër, i cili nuk ka prapa vetës mi lítantë, fund am entalístë, që janë në gjen dje me qitë pu shkë për liderin e tyre. Ai shkruan se jo veç Kosova, por çdo shoqëri, ka nevojë për kr yeministër, e jo për të deleguar të Zotit në tokë.Gazetari dhe njohësi i cështjeve politike në vend, Berat Buzhala, përmes një shkrimi në F acebook ka thënë se është i lumtur se Kosova më në fund e ka një kryeministër, i cili nuk ka prapa vetës mi lítantë, fund am entalístë, që janë në gjen dje me qitë pu shkë për liderin e tyre. Ai shkruan se jo veç Kosova, por çdo shoqëri, ka nevojë për kr yeministër, e jo për të deleguar të Zotit në tokë.