Jakup Krasniqi: Hashim Thaçi e Kadri Veseli kanë qenë në armiqësi me Adem Jasharin (VIDEO)


Ish-deputeti i Kosovës, Gani Geci ka publikuar një video në rrjetin social Facebook, të Jakup Krasniqit.Në këtë video, Jakup Krasniqi gjatë një interviste të tij, kishte folur edhe për raportet ndërmjet vete të Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, shkruan gazeta “Bota sot”.

Gjithashtu Jakup Krasniqi shprehet se Thaçi e Veseli kanë qenë në armiqësi me Adem Jasharin.“…po këta kanë qenë në armiqësi me Adem Jasharin. Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli. Raportet e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit pas luftës dhe gjatë luftës unë i kam balancuar.Përndryshe ata as atëherë nuk do t’i kishin pranuar në familje dhe me të drejtë. Ata sot nuk munden me shku”, shprehet Jakup Kransiqi.