Ja përse ka tërmete! Pastaj injorantët kanë frik kur dridhet toka!


Ky femije (mashkull) eshte gjetur sot ne Tirane nga nje mikja ime….e hedhur ne deren e shtepise se saj femija ishte nxire dhe gati po nderronte jete nga mos ushqyerja pasi e mori i dha qumesht dhe ai filloj ta mare veten, tani ndodhet ne urgjencen e Tiranes dhe nje kafshe te tentosh tja maresh foshnjen te shqyen…..

Ne çvend po jetojme? Ne çfare jemi shnderruar?!O Zot na drejto!!!!(Per shkak hetimesh..shenja gishterinjsh etj…nuk lejohet te levizet nga vendngjarja ndaj zonja e ka ushqyer aty ku ishte)(Huazuar)P.sMos të rastis ne nje njeri te tille duke hedhur femi se s’mendoj për pasoja aspak.