Ja momenti kur Afrim Muçiqi këndon në oborrin e një shtëpie, do befasoheni!


Dasmat nuk kanë të ndalur, Afrim Muçiqi këndon në oborrin e një shtëpieRastet e shumta me COVID-19 dhe masat e reja të paralajmëruara për dikë në Kosovë po shihen si tejet serioze.

Por, për këngëtarët dhe dasmorët kosovarë, ato vazhdojnë të mos merren parasysh.Së fundmi, nëpërmjet një video live në rrjetin social Facebook, shihet këngëtari i njohur Afrim Muçiqi, teksa këndonte në një aheng te organizuar në oborrin e një shtëpie diku në Kosovë.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patj eter kqyr ne disa sekonda pasi ta keni hapur marke tingun hapet arti kulli i plotë