Ja kush janë njerëzit më pak të rre zikuar nga Covid, zbuloni nëse bëni pjesë tek ata


Në mars të këtij viti është publikuar një studim me 2,173 pacientë me koronavirus në tri spitale të qyteteve Vuhan dhe Shenzhen të Kinës, i cili po ashtu ka zbuluar se njerëzit me grupin e gjakut 0 kanë rrezik më të ulët nga infeksioni.“Ekzistojnë katër grupe kryesore të gjakut – A, B, AB dhe 0 – dhe ato përcaktohen nga proteinat në sipërfaqen e qelizave tuaja të kuqe të gjakut.

Njerëzit me grupin e gjakut 0 mund t’i dallojnë më mirë proteinat e caktuara si të huaja, e kjo mund të përfshijë edhe proteinat në sipërfaqet e viruseve”, ka thënë dr Mary Horowitz, drejtuese e Qendrës për Kërkime Ndërkombëtare të Qelizave të Gjakut dhe Eshtrave, për Business Insider.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet