Ja kë fajëson Vjosa Osmani Pasi Arriti numri 300 të vdekur nga Co’vid-19,


Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani, e ka quajtur “shifër të dhimbshme”, humbjen e 300 personave nga Koronavirusi në Kosovë.Ajo ka kritikuar Qeverinë, se përkundër trendit alarmant nga pandemia, ka refuzuar trajtimin e ligjit Anti-Covid, duke e konsideruar të panevojshëm, përcjell Bota sot.Osmani ka thënë se Qeveria po bën investime jo të domosdoshme infrastrukturore dhe pagesa për fatura për avokatët e Gjykatës Speciale, derisa e njëjta ankohet se nuk ka shtretër të mjaftueshëm.

Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani, e ka quajtur “shifër të dhimbshme”, humbjen e 300 personave nga Koronavirusi në Kosovë.Ajo ka kritikuar Qeverinë, se përkundër trendit alarmant nga pandemia, ka refuzuar trajtimin e ligjit Anti-Covid, duke e konsideruar të panevojshëm, përcjell Bota sot.Osmani ka thënë se Qeveria po bën investime jo të domosdoshme infrastrukturore dhe pagesa për fatura për avokatët e Gjykatës Speciale, derisa e njëjta ankohet se nuk ka shtretër të mjaftueshëm.