Ja Cka i ka i ndodhi Aktorit Mehmet Kosova nuk mund ta besoni..!


Së fundmi çifti u fotografua për herë të parë në publik pas 7 muajve dhe menjëherë u komentua barku i rrumbullakosur i bashkëshortes së aktorit e cila ishte përpjekur ta fshihte e veshur me një fustan të gjerë.Çifti janë fotografuar pas 7 muajsh.Aktori i njohur turk, Kenan Imirzalioglu dhe bashkëshortja e tij Sinem Kobal, po bëhen prindër për herë të parë, shkruajnë mediat turke.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë esht inqizimi

Së fundmi çifti u fotografua për herë të parë në publik pas 7 muajve dhe menjëherë u komentua barku i rrumbullakosur i bashkëshortes së aktorit e cila ishte përpjekur ta fshihte e veshur me një fustan të gjerë.Çifti janë fotografuar pas 7 muajsh.Aktori i njohur turk, Kenan Imirzalioglu dhe bashkëshortja e tij Sinem Kobal, po bëhen prindër për herë të parë, shkruajnë mediat turke.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë esht inqizimi