Ja çka i dhuroi Dauti bashkëshortes së tij Lolës për 14 përvjetorin e tyre


Daut dhe Lola Haradinaj sot e kanë pasur një arsye të veçantë për të festuar.Daut Haradinaj dhe bashkëshortja e tij Lola, sot e kanë festuar përvjetorin e tyre të 14-të

Ishte Lola ajo e cila e bëri të ditur këtë nëpërmjet publikimit të një fotografie në Instagram.“Sot 14 vite bashkë, Daut Haradinaj Të Dua”, ka shkruar Lola pranë fotos ku shihet se bashkëshorti e ka befasuar me një buqetë me lule.