Iu kujtohet infermierja që punonte me bí kini në spitalin Infektiv? Kjo është puna e re e saj


Iu kujtohet infermierja që punonte me bí kini në spitalin Infektiv? Kjo është puna e re e saj.Një infermiere ruse, e cila u fotografua e veshur vetëm me të brendshme në një repart me pacientë me koronavirus, është bërë prezantuese e motit në TV. Nadia Zhukova, 23 vjeç, e cila vishte PPE transparente ndërsa u shërbente pacientëve, fillimisht mori vërejtje nga drejtuesit e spitalit.

Tani, Nadias i është ofruar një rol si prezantuese e motit në një stacion televiziv lokal në Tula, në jug të Moskës, por do të vazhdojë të punojë si infermiere. Ajo do të përshtatet në parashikimet, pasi ajo punon si infermiere dhe përmirëson trajnimin e saj për të përmbushur ëndrrën për t’u bërë mjeke.Më herët asaj iu ofrua një rol si modele për një markë ruse të veshjeve sportive, por ajo insiston që asgjë nuk do ta largojë atë nga ëndrra e saj për t’u bërë mjeke hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.