Ishte mbajtur sekret, del videoja që shkencëtarët s’do donin të shihnit


Kjo video që po qarkullon në rrjet i ka lënë të gjithë të habitur. Kjo pasi është ndër ato video që shkencëtarët nuk do donin të shihnit.Në videon e postuar, disa shkencëtarë shihen teksa janë veshur me rroba të bardha dhe në mënyrë të çuditshme transportojnë një krijesë.

Kjo e fundit duket të jetë një sirenë, që pasi e vendosin në barrelë, e transportojnë në laborator. Personi që ka postuar videon shprehet se pamjet janë mjaft reale, edhe pse shumë të tjerë kanë refuzuar ta besojnë.Për më shumë, shikoni videon: