Ishte “Live” në Ins tagram, këngëtari bën aks identin e rëndë dhe h umb jetën


Një këngëtar në Rumani ka pësuar vd.ekje tr agjike, teksa bënte video live duke i dhënë makinës. Tavy Pustiu, 29 vjeç, ka h umbur jetën pasi është përpla.sur nga një tren. I riu ishte live në rrjete sociale teksa po argëtohej duke dëgjuar muzikë me zë të lartë. Në makinë me të, ishte edhe bashkëshortja 24 vjeçare e këngëtarit, ku kjo e fundit mbeti e pl agosur dhe ndodhet në gjendje kritike për jetën. Pustiu lëshon një ulërimë ndërsa sheh trenin që po afrohej.

Një këngëtar në Rumani ka pësuar vd.ekje tr agjike, teksa bënte video live duke i dhënë makinës. Tavy Pustiu, 29 vjeç, ka h umbur jetën pasi është përpla.sur nga një tren. I riu ishte live në rrjete sociale teksa po argëtohej duke dëgjuar muzikë me zë të lartë. Në makinë me të, ishte edhe bashkëshortja 24 vjeçare e këngëtarit, ku kjo e fundit mbeti e pl agosur dhe ndodhet në gjendje kritike për jetën. Pustiu lëshon një ulërimë ndërsa sheh trenin që po afrohej.