Ish ushtari i UҪK-së tregon se Thaҫi e ka siguruar tashmë vendin në bankën e të akuzuarit në Gjykatën Speciale


Vendim Demaj ish ushtar i Ushtrisë Ҫlirimtare të Kosovës, në një postim të tij në Facebook, pas daljes së Presidentit Thaҫi nga intervistimi në Hagë, thotë se pamja e tij tregon se ai e ka siguruar vendin në bankën e të akuzuarit në Gjykatën Speciale.Postimi i plotë:

Paraqitje e tij #rraskapitëse,leximi i #hutuar i letrës që i dridhej në duar dhe thirrja që u bën prokurorit dhe gjykatësittë cilët e intervistuan 25 orë,tregon që ky e ka sigurur vendin në bankën e të akuzuarit në Gjykatën Specialepër të cilën ky është investuar #personalisht, dhe tani i duhet të përballet me historikun e bëmave të tij në 21 vite aktivitet në Kosovë.