Ish-ushtari britanik i UÇK-së: As një centimetër nuk do t’ia japim Serbisë


Ish ushtari i UÇK-së, Britaniku Jon Harrison, ka thënë se kryeministri, Avdullah Hoti e shiti Kosovën duke e nënshkruar marrëve shjen në Uashington.Ai në postimin e tij në Facebook, ka shkruar se kjo marrëv eshje hap derën për shkëmbime tokash që do të gjym tojnë Kosovën.Po ashtu, ai ka shkruar se nuk do të lejojnë shkëmbimin e terr itorit.

Unë u kam premtuar njerëzve se do të mbaja gjuhën time kur bëhej fjalë për postet politike dhe i kam dëgjuarDhe disa njerëz do të më urrejnë për ato që kam për të thënë dhe disa njerëz do të më heqin miqësinë por hej fjala e lirë lejohet akoma në këtë botëMarrëveshja e nënshkruar në Uashington, Hoti shiti Kosovën. Ky ishte gjithmonë plani, kjo është arsyeja pse ata hoqën kryeministrin e zgjedhur në mënyrë demokratike. Tani mos më..