Ish-mjeku i UÇK-së që u përball me Millosheviçin ka një paralajmërim të ‘fríkshëm’ për Thaçin: Do ta përjetojë…


Ish-mjeku i UÇK-së që u përball me Millosheviçin ka një paralajmërim të ‘fríkshëm’ për Thaçin: Do ta përjetojë…Liri Loshi, ish mjek i UÇK-së gjatë lu ftës, dhe njeriu që ishte si dë shmitarë në Hagë, për mas akrën në Izbicë, kundër kri minelit Millosheviç, përmes një postimi në Facebook, ka komentuar edhe njëherë ak takuzën e Speciales ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.

Loshi fillimisht ka paralajmëruar se do të vijnë ditë të vë shtira për presidentin. Sipas ish-mjekut, Thaçi do ta përjetojë braktisjen dhe izolimin jo vetëm nga politikanët dhe diplomatët ndërkombëtarë, por edhe nga ata vendorë Ja shkrimi i tij: