Ish Mje ku i UÇK-së! o Has him Th aqi, do të vijnë ditë të vësh tira për ty!


ish Mjeku i UÇK-së! o Hashim Thaqi, do të vijnë ditë të vështira për ty!Liri Loshi, ish mjek i UÇK-së gjatë lu ftës, dhe njeriu që ishte si dë shmitarë në Hagë, për mas akrën në Izbicë, kundër kri minelit Millosheviç, përmes një postimi në Facebook, ka komentuar edhe njëherë ak takuzën e Speciales ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi. Loshi fillimisht ka paralajmëruar se do të vijnë ditë të vë shtira për presidentin ja edhe postimi i tij per me shum shty p ne rek lam en me posht