Ish-komandanti i UÇK-së trondit me deklaratë “Milaim Zeka spiun i shërbimeve të huaja”

figure>


Ish-komandanti i UÇK-së trondit me deklaratë “Milaim Zeka spiun i shërbimeve të huaja”
figure>

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sabit Geci ka rrëfyer një ngj arje që e lidh me ish deputetin Milaim Zeka për të cilin thotë se e kanë nxítë shërbímet e huaja.Ai në një studio televizive ka treguar se si Zeka e kishte thirrur në telefon dhëndrin e tij qe i kishte thënë se e posedon një dë shmi në të cilën planifikohet vr asja e Gecii nga shokët e tij.“Po e thom një rrëfím për Milaim Zekën. E thërret dhëndrin tim nuk e di ku e ka gjetur dhëndrin tim, numrin e dhëndrit tim nuk e di”.
figure>

“Zeka e thërret dhëndrin tim dhe e pyet a po mërzíteni se po duan të ta vr asin baballëkun?. Atë e kanë nxítur shërbimet e huaja”.“Milaimin e kam nipash dhe kam pasur respekt për të”.“Ai thotë se e ka një incízim 45 minuta thotë se si kanë or ganizu me v ra shokët e tina. Me emër e mbiemër i ka thanë.
figure>

“Unë isha duke shkuar për në Shqipni, e pom thërret djali i vogël“.“Pas kësaj më ka thirrur djali në telefon dhe më tha hajde në shtëpi – tha duhet te takohemi gjithsesi sepse kanë org anizuar të të vr asin”.