Ish-deputetja: Shqiptarët janë të krishterë dhe ortodoksë, të tjerët jan “Plehra”


Sipas saj, kjo tregon prejardhjen e krishterë të shqiptarëve. “Do të be*asohen shumë me këtë që po e them”, ka thënë ajo në Kanal 10. “Është festa e Krishtlindjeve or todokse”. “Shënohet ende.

Në familje janë zier kunguj, vezë, fara, e të tjera. Dhe është thënë shprehimisht që kjo po bëhet për Bozhiq”. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe tahapni videonn per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi