Isë mos ikë, shërohu shpejtë


ISË MOS IKË,SHËROHU SHPEJTË…Profesori, Binak Maxharraj, ka shkruar për kryetarin e LDK-së, Isa MustafënIsë dole pozitiv me Covid 19 bashë ne kohën kur kjo bishë e padukshme po i sulmon me miliona njerezë në tërë botën.Nuk u ndjeva mirë për këtë lajmë,kamë vetem lutje këtu e dri te Zoti për sherimin Tendë.Isë si koleg i moçëm dhe tashti në këto vitet e fundit ç’prej se devijove nga parimet themelore të LDK jamë kritikuesei dhe kundërshtari i yt.Ti e din këtë fortë mirë,sepse në LDK nuk ka mbetë asgjë nga ajo qe ishte dikur,ishe një antirugovist.

Për këto gjera nuk jamë pajtuar me ty dhe te kamë pas në thumbë te kritikës.Por Isë dije një gjë së deshiroi që te sherohesh sa më parë.Isë nuk ta deshiroj ikjën,ta deshiroi sherimin e shpejtë.Që dikush te ia deshiron te keqen dikujt duhesh te jesh katil i madh.Unë nuk jamë nga ata,dua te sherohesh.Isë sherohu sa më shpejtë jo pse i duhesh Kosovës.

Sepse Kosova nuk ka nevojë për puçe e grushtshtete me rrexu qeveri,por pse edhe LDK nuk ka nevojë për ty se e qove drejtë shkaterrimit,por edhe pse e bërë tymnajë jetën politike ne Kosovë se bashku me zvarrnikun.Sa e mjerueshme është kur një zvarnik e ngrehë për hunde një akademik të ligë.

Pra,Isë sherohu sa mër parë këtë ta deshiroi unë sinqërishtë.Për këtë e lus edhe Zotin.Isë Ti duhesh të shërohesh së me shpejtë për hirë te familjës Tende,për hirë te afërmve tu familjar,për hirë te nipave tu sepse ata kanë nevojë për babëgjyshin e tyre afër ninulave në djepin e tyre.Isë sherohu sepse i duhesh edhe shokëve,miqeve dhe dashamirëve tu me te cilët i kalove gjitha këto vite të jetës.