Isa Mustafa vjen me një lajm të madh për ndërtimin e Xhamisë Madhe në Prishtinë!


Kreu i LDK-së, Isa Mustafa, ka reaguar pas një pro teste që sot u mbajt në Prishtinë kundër ndërtimit të Xhamisë së Madhe
Mustafa, ka thënë se protestat janë pjesë e ek spozimit demokratik, por sipas tij pro testa e sotme tregon edhe kompleksin e infe rioritetit tonë që të pajtohemi se jemi këta që jemi, rreth 95 përqind myslimanë. Mustafa ka thënë se tendenca që të diktosh besimin dhe objektet fetare, nuk përkon me respektimin tonë të ndërsjellë dhe as me respektimin e vetvetes, shkruan Reporteri.

Kreu i LDK-së, Isa Mustafa, ka reaguar pas një pro teste që sot u mbajt në Prishtinë kundër ndërtimit të Xhamisë së Madhe
Mustafa, ka thënë se protestat janë pjesë e ek spozimit demokratik, por sipas tij pro testa e sotme tregon edhe kompleksin e infe rioritetit tonë që të pajtohemi se jemi këta që jemi, rreth 95 përqind myslimanë. Mustafa ka thënë se tendenca që të diktosh besimin dhe objektet fetare, nuk përkon me respektimin tonë të ndërsjellë dhe as me respektimin e vetvetes, shkruan Reporteri.