Isa Mustafa – Un Krejt Pasurin Me Njers Ekam Bo Jo Si Albini E Kta Tjert Ka Vjedhin


“Pasurin time e kam fituar më shumë ndershmëri dhe punë“Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka folur per pasurin e tij milionshe qe e posedon. Isa u shpreh se familje e tij ka qenë e pasur edhe para se ai te futej në politikëIsa tha: “Fmilja jone gjithmonë kaa pasur kushtet e mira, pasurin time e kam fituar me shumë punë dhe ndershmëri.” ja edhe deklarata

“Pasurin time e kam fituar më shumë ndershmëri dhe punë“Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka folur per pasurin e tij milionshe qe e posedon. Isa u shpreh se familje e tij ka qenë e pasur edhe para se ai te futej në politikëIsa tha: “Fmilja jone gjithmonë kaa pasur kushtet e mira, pasurin time e kam fituar me shumë punë dhe ndershmëri.” ja edhe deklarata