Isa Mustafa – Un e le politken nese Albini i fiton 50% ai as pragun ska me kalu


VV’ja ofron vetëm karantinë dhe propagandë, s’ka partner për rrëzimin e QeverisëIsa Mustafa nuk po sheh asgjë të mirë te Partia e Albin Kurtit me të cilin fillimisht ndërtoi koalicionin e “Shpresës”. Po thotë se Vetëvendosje ofron vetëm karantinë për njerëzit, propagandë dhe viktima të propagandës. Madje, po thotë se VV s’mund ta rrëzojë Qeverinë pasi s’mund të gjejë partner. pamjet ekskluzive!VV’ja ofron vetëm karantinë dhe propagandë, s’ka partner për rrëzimin e Qeverisë

VV’ja ofron vetëm karantinë dhe propagandë, s’ka partner për rrëzimin e QeverisëIsa Mustafa nuk po sheh asgjë të mirë te Partia e Albin Kurtit me të cilin fillimisht ndërtoi koalicionin e “Shpresës”. Po thotë se Vetëvendosje ofron vetëm karantinë për njerëzit, propagandë dhe viktima të propagandës. Madje, po thotë se VV s’mund ta rrëzojë Qeverinë pasi s’mund të gjejë partner. pamjet ekskluzive!

VV’ja ofron vetëm karantinë dhe propagandë, s’ka partner për rrëzimin e QeverisëIsa Mustafa nuk po sheh asgjë të mirë te Partia e Albin Kurtit me të cilin fillimisht ndërtoi koalicionin e “Shpresës”. Po thotë se Vetëvendosje ofron vetëm karantinë për njerëzit, propagandë dhe viktima të propagandës. Madje, po thotë se VV s’mund ta rrëzojë Qeverinë pasi s’mund të gjejë partner.