Isa Mustafa: Ramush, Kosova e ka Presidentin, Ai është Hashim Thaçi


isa Mustafa: Ramush, Kosova e ka Presidentin, Ai është Hashim ThaçiKreu i partisë, Isa Mustafa, ka thënë se në momentin që ímponohet sítuata kushtetuese për zgjedhje të Presidentit, kjo do të tra jtohet në mënyrë komplekse. Ai thotë se LDK nuk do të bëjë asnjë veprim që mendon se nuk është i mirë për vendin, për të evítuar zgjedhjet.“Në LDK nuk është biseduar për kandidatin për President të Kosovës. Nuk e kemi biseduar as me partitë e koalicionit qeverisës e as me ato të opozitës”, ka thënë Mustafa.

I pyetur se kush duhet të bëhet President i vendit, nëse ndaj Presidentit aktual, Hashim Thaçi, konfirmohet ak takuza nga Gjy kata Specíale, Mustafa ka thënë se nëse imponohet sítuata kushtetuese për zgjedhje të Presidentit, kjo çështje do të traj tohet në mënyrë komplekse.“Aktualisht Kosova e ka Presidentin me mandat kushtetues deri në prill të vitit të ardhshëm. Në momentin që ímponohet sítuata kush tetuese për zgjedhje të Presidentit, kjo çështje do të tra jtohet në mënyrë komplekse, sepse është komplekse”, ka deklaruar Mustafa për Express.“LDK do të punojë që vendit t’i ofrojë një qeverisje të mirë dhe të përgjegjshme. Të kultivojë relacione korrekte dhe të mirëbesimit me partnerët e koalicionit dhe me opozitën”, ka thënë kreu i LDK’së.