Isa Mustafa: “Qyetatarët e Kosovës nuk dijnë me vlerësu se kush duhet me udhëheq këtë vendë“


Isa Mustafa: ‘Qyetatarët e Kosovës nuk dijnë me vlerësu se kush duhet me udhëheq këtë vendë’?Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, në një debat në TV 21, ka thënë se Kosovës i duhet një qeveri e re.Ndër të tjera, ai tha se qeveria në detyrë po bën gabime dhe shkelje të Kushtetutës, raporton “Zeri.info”.Për çështjen e tentimit të formimit të qeverisë së re, pas rrëzimit të qeverisë Kurti, Mustafa u shpreh i bindur se nuk ka shkelje të Kushtetutës me këtë rast.

Isa Mustafa: ‘Qyetatarët e Kosovës nuk dijnë me vlerësu se kush duhet me udhëheq këtë vendë’?Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, në një debat në TV 21, ka thënë se Kosovës i duhet një qeveri e re.Ndër të tjera, ai tha se qeveria në detyrë po bën gabime dhe shkelje të Kushtetutës, raporton “Zeri.info”.Për çështjen e tentimit të formimit të qeverisë së re, pas rrëzimit të qeverisë Kurti, Mustafa u shpreh i bindur se nuk ka shkelje të Kushtetutës me këtë rast.