Isa Mustafa: ‘Lista Serbe bashkëpuntorë shumë më të mirë se Albin Kurti.’


vKryetari i LDK-së, Isa Mustafa gjatë konferences së sotme për media tha se Lista Serbe po del më puntore dhe bashkpunese se Albin Kurtin. Madje ata po punojn më shumë për Kosoven.

‘Me listen Serbe kemi gjetur një bashkpunim shumë më të mirë se me Albin Kurtin, madje ata po punojn për Kosovën më shumë se Vetëvendosja.’ happeni hapspiren e më p00shtme ndiqniii pamjjet