Isa Mustafa: “Albini duhet me ditë se Kosova nuk është e tij“


Isa Mustafa: “Albini duhet me ditë se Kosova nuk është e tij“Kryetari i LDK, Isa Mustafa ka deklaruar se Albin Kurti duhet ta dije dhe ta kuptoje faktin qe Kosova nuk eshte e tij, prandaj ai nuk mund te sillet sikur ne shtepi te vet.Mustafa poashtu deklaroi se Kurti as nuk e njeh Pavaresine dhe flamurin e Kosoves dhe kete duhet ta ben sa me shpejt.

Isa Mustafa: “Albini duhet me ditë se Kosova nuk është e tij“Kryetari i LDK, Isa Mustafa ka deklaruar se Albin Kurti duhet ta dije dhe ta kuptoje faktin qe Kosova nuk eshte e tij, prandaj ai nuk mund te sillet sikur ne shtepi te vet.Mustafa poashtu deklaroi se Kurti as nuk e njeh Pavaresine dhe flamurin e Kosoves dhe kete duhet ta ben sa me shpejt.