Isa Mustafa: ‘Albin Kurtin e dojnë veq pishpirikat shqipëtar dhe kategoria e ulët?’


Isa Mustafa: ‘Albin Kurtin e dojnë veq pishpirikat shqipëtar dhe kategoria e ulët?’Depututet i Vetëvendosjes, Albin Kurti ka thënë se Isa Musatfa duhet të kërkoj azilë në Zajednic spse nuk i ka mbetur vend në Republikën e Kosovës.Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se nuk është prekur nga krahasimi me gomarin që ia bëri kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe ka shtuar se nuk mund të përdorë të njëjtën gjuhë me të.

Isa Mustafa: ‘Albin Kurtin e dojnë veq pishpirikat shqipëtar dhe kategoria e ulët?’Depututet i Vetëvendosjes, Albin Kurti ka thënë se Isa Musatfa duhet të kërkoj azilë në Zajednic spse nuk i ka mbetur vend në Republikën e Kosovës.Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se nuk është prekur nga krahasimi me gomarin që ia bëri kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe ka shtuar se nuk mund të përdorë të njëjtën gjuhë me të.