I Madhi Haradinaj Privatizoi 200 Hektarë Tokë Të Shtetit Me Çmim 3.75 Euro Për Ari


Kryetari i AAK-së dhe ish kryeministi i vendit, Ramush Haradinaj në vitin 2009 kishte blerë një ari tokë për 3,75 euro nga Agjencioni Kosovar i Privatizimit.Sipas deklarimit të pasurisë në vitin 2018, në kohën kur Haradinaj ishte kryeministër, ai kishte deklaruar se ka blerë 200 hektarë tokë nga privatizimi, me vlerë 75 mijë euro.Sipas këtij deklarimi, prona është në bashkëpronësi, ndërsa toka është kodrinore, por nuk ceket lokacioni. Hap videon 12 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Kryetari i AAK-së dhe ish kryeministi i vendit, Ramush Haradinaj në vitin 2009 kishte blerë një ari tokë për 3,75 euro nga Agjencioni Kosovar i Privatizimit.Sipas deklarimit të pasurisë në vitin 2018, në kohën kur Haradinaj ishte kryeministër, ai kishte deklaruar se ka blerë 200 hektarë tokë nga privatizimi, me vlerë 75 mijë euro.Sipas këtij deklarimi, prona është në bashkëpronësi, ndërsa toka është kodrinore, por nuk ceket lokacioni. Hap videon 12 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive