Hyn dhe VOTO: Vjosa Osmanni për PO ose JO Presidente të ardhëshme të Kosovës?


Adri Nurellari, këshilltar i kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, ka qenë mysafir në mediat vendore, ku ka folur për ak.takuzën ndaj Kadri Veselit dhe ndaj ish presidentit të vendit, Hashim Thaçi, si dhe për mundësinë e dor.ëheqjes së presidentit.

Ai ka thënë se Thaçi dha dorëheqje sepse u konfirmua aktakuza ndaj tij për../ Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive