Hyn dhe VOTO: ‘Anita Haradinaj për Presidente e Republikës së Kosovës, mendimi juaj’ ?


Gruaja e ish kryeministrit të Kosovës, Anita Haradinaj është shumë aktive në rrjetet sociale.Ajo së fundmi në Instagram ka publikuar një fotografi së bashku me djalin e saj, teksa para tyre është i vendosur një mbishkrim identifikimi për presidenten e Gjermanisë.Pas kësaj nuk përfundoi këtu ajo ka një kërkes tash? / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Gruaja e ish kryeministrit të Kosovës, Anita Haradinaj është shumë aktive në rrjetet sociale.Ajo së fundmi në Instagram ka publikuar një fotografi së bashku me djalin e saj, teksa para tyre është i vendosur një mbishkrim identifikimi për presidenten e Gjermanisë.Pas kësaj nuk përfundoi këtu ajo ka një kërkes tash? / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!