Hoxhallarët Shqipëtar paguhen nga serbet, edhe në Kosovë edhe në Shqipëri


Hoxhallarët Shqipëtar paguhen nga serbet, edhe në Kosovë edhe në Shqipëri.Hoxhallarët që flasin kundër Skënderbeut tonë, nga sebët paguhen, edhe këtu, edhe në Kosovë.Po mirë, kujt duan t’i mbushin mendjen këta me këtë lu ftë antíkastriotiane?!!Janë qesharakë. Politikën amerikane do të indoktrinojnë këta kundër orígjinës puro shqiptare të Heroít tonë Kombëtar?

Politikën amerikane mendojnë të bindin këta! Nuk e di politika amerikane që serbët kanë ardhur në Gadishullin Ilirik nga stepat e Azisë dhe jetojnë në funksíon të genocídit antíshqiptar?! Nuk e dinë këta serbë pa nivel se politikanët amerikanë vijnë nga Harvardi, nga University of Chicago, nga Yale University…? Pse, këta serbë të dalë boje, me një tufë të çme ndurish do t’i bindin për historinë harvardasit, se cila është historia e Gadishullit Ilirik dhe cilët janë shqiptarët në këtë Gadishull?