Hoti tha se shumë shpejtet do të ketë rritje page për ministrat dhe deputet


Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti gjatë konferences në mengjesin e sotëm tha se Qeveria e tij po bën një punë shumë të mirë në Kosovë, andaj shumë shpejt do të kemi rritje page. Hoti tha: ‘Pas punës së mirë që po e bejm së bashku me partit e tjera kemi marrur vendim të rrisim pagat deri në 30 përqind.’ happeni hapsirren e më p00shtme ndiiqni pamjjet

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti gjatë konferences në mengjesin e sotëm tha se Qeveria e tij po bën një punë shumë të mirë në Kosovë, andaj shumë shpejt do të kemi rritje page. Hoti tha: ‘Pas punës së mirë që po e bejm së bashku me partit e tjera kemi marrur vendim të rrisim pagat deri në 30 përqind.’ happeni hapsirren e më p00shtme ndiiqni pamjjet