Hoti: ‘Pas miratimit të buxhetit, nga e hëna izolim të plotë në gjithë Kosovën për 15 ditë?’


Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti ka reaguar pas miratimit të rishikimit të buxhetit.Urime të gjithëve për miratimin e rishikimit te buxhetit. Falënderoj deputetët e koalicionit qeverisës dhe të opozitës, që me votën e tyre sot ia dhanë dritën e gjelbër Qeverisë së Kosovës për aplikimin e masave për rimëkëmbje ekonomike, ku përfitues do të jenë qytetarët dhe bizneset.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti ka reaguar pas miratimit të rishikimit të buxhetit.Urime të gjithëve për miratimin e rishikimit te buxhetit. Falënderoj deputetët e koalicionit qeverisës dhe të opozitës, që me votën e tyre sot ia dhanë dritën e gjelbër Qeverisë së Kosovës për aplikimin e masave për rimëkëmbje ekonomike, ku përfitues do të jenë qytetarët dhe bizneset.