Hoti jep lajmin e madh për mërgimtarët që po vijnë në Kosovë


Kryeministri, Avdullah Hoti, u ka uruar mirëseardhjen bashkëatdhetarëve dhe ka konfirmuar se kanë arrítur marr ëveshje me Kartonin e Gjelbër.Hoti ka bërë të ditur se Qeveria e Kosovës ka marrë përsípër mbulímin e plotë të prímit të sígurímit kufitar për palët që janë sub jekt i policës kufitare dhe vijnë në Kosovë gjatë vitit 2020.Njoftimi i plotë i Hotit:

Kryeministri, Avdullah Hoti, u ka uruar mirëseardhjen bashkëatdhetarëve dhe ka konfirmuar se kanë arrítur marr ëveshje me Kartonin e Gjelbër.Hoti ka bërë të ditur se Qeveria e Kosovës ka marrë përsípër mbulímin e plotë të prímit të sígurímit kufitar për palët që janë sub jekt i policës kufitare dhe vijnë në Kosovë gjatë vitit 2020.Njoftimi i plotë i Hotit: