Hoti e ka një lajm shumë të mirë per ju, Urime Kosovë


Hoti e ka një lajm shumë të mirë per ju, Urime KosovëKryeministri i Kosovës Avdullah Hoti u tha deputetëve se së shpejti do të kenë në Kuvend ligjin për tërheqjen e dhjetë përqindëshit nga “Trusti”. “Do të ju vjen shpejt në Kuvend ligji që mundëson tërheqjen e 10 për qind të mjeteve nga Trusti Pensional bashkë edhe me masat e tjera për ndryshimin e ligjit për AKP’në dhe një sërë ligjesh tjera që mundësojnë realizimin e masave të rimëkëmbjes ekonomike”, tha Hoti para deputetëve.

Hoti e ka një lajm shumë të mirë per ju, Urime KosovëKryeministri i Kosovës Avdullah Hoti u tha deputetëve se së shpejti do të kenë në Kuvend ligjin për tërheqjen e dhjetë përqindëshit nga “Trusti”. “Do të ju vjen shpejt në Kuvend ligji që mundëson tërheqjen e 10 për qind të mjeteve nga Trusti Pensional bashkë edhe me masat e tjera për ndryshimin e ligjit për AKP’në dhe një sërë ligjesh tjera që mundësojnë realizimin e masave të rimëkëmbjes ekonomike”, tha Hoti para deputetëve.