Hoti: Boll po mundona me jav ‘Qel sytë’ por ky popull ka qef me vujt prej fukarallëku


I pari i qeverisë Avdullah Hoti thotë se qeveria që ai drejton është stabile, ndërsa sipas tij, ligji për rimëkëmbje ekonomike është përgjegjësi edhe e opozitës.Mund ta vëreni nga punët që janë bërë deri më tani. Kemi vështirësi dhe kemi pasur dy-tre muajt e fundit për shkak të mungesës së deputetëve në seancat e Kuvendit, jo vetëm të pozitës por edhe të opozitës. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Mund ta vëreni nga punët që janë bërë deri më tani. Kemi vështirësi dhe kemi pasur dy-tre muajt e fundit për shkak të mungesës së deputetëve në seancat e Kuvendit, jo vetëm të pozitës por edhe të opozitës. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive